Kezét az asztalra helyezte. Kését szertartásosan elővette nagyapjától örökölt bőrtokjából. A feszült csendet hirtelen a kés suhintása és a levágott ujj reccsenése törte meg egy pillanatra. Az asztalba állított kés pengéjén egy kövér vércsepp gördült végig. Rezzenéstelen arccal zsebkendőbe csomagolta, majd lehajtott fejjel nyújtotta át bocsánatkérését kifejező ujjpercét főnökének.

 

Szerző: -GT-  2011.01.31. 14:08 Szólj hozzá!

  Cigizni akarsz a gép előtt, de mégis friss levegőre vágysz? Itt a bagós rendszergazdák álma az USB hamutartó + légfrissító 2 az 1-ben szuperkütyü.

Pazar! A tojás alakú hamutartót egy USB kábelen tudod csatlakoztatni, a kiscsirke pedig felszippantja az extra füstöt. A csirke levegőfilterrel is rendelkezik, amibe illatosító helyezhető.

Állítólag (bár még nem sikerült rátalálnom) letölthető hozzá egy kis progi, ami monitorozza és statisztikákat készít a dohányzási szokásaidról és kb. 1 hét adatait alapul véve megjósolja, hogy mikor fogsz tüdőrákban meghalni.

Szerző: -GT-  2011.01.23. 13:55 1 komment

  Az elsősorban Flash-memóriák piacán ismert SanDisk a CeBIT kiállításon mutatta be "Cruzer Profile" nevű új tollmemória-sorozatát. Az USB 2.0 szabvány szerint üzemelő pendrive egységek különlegességét az adja, hogy a rajta tárolt adatokat ujjlenyomat-ellenőrzéssel védik az illetéktelen hozzáférési kísérletekkel szemben.

A mindössze egy rágógumi-csomag méretű Cruzer Profile termékek 512 MB - 1 GB adat tárolására képesek, tokukban pedig egy ujjlenyomat-olvasót is tartalmaznak. Utóbbi segítségével az egység maximálisan 10 felhasználó biometrikus azonosítójának beolvasására, valamint hozzáférési kísérlet esetén a visszaellenőrzésére képes, biztosítva, hogy a pendrive tartalmát csakis az arra jogosult személyek tudják olvasni, vagy módosítani.

A meghajtókhoz a gyártó a CruzerLock 2 adattitkosító, a Cruzer PocketCache biztonságimásolat-készítő, valamint a CruzerSync szinkronizáló alkalmazást is mellékeli. A Cruzer Profile 512 MB-os változata az Egyesült Államokban 100, míg az 1 GB-os verzió 200 dollárért lesz kapható.

 

Szerző: -GT-  2011.01.14. 13:50 1 komment

  Az USB-s bögremelegítők már egyáltalán nem számítanak újdonságnak, de ez a multifunkciós egység a melegítésen felül USB elosztóként is szolgál. Azt nem tudom mire jó, mivel a mai gépeket alapból min. 4 USB porttal szállítják, de.. megvan! Mindegyikhez további 3 USB-s bögremelegítőt csatlakoztathatsz és megnyithatod Magyarország első USB-s kakaómelegentartó hálózatát. Egy jó darabig garantált a monopolhelyzet a piacon.

Szerző: -GT-  2011.01.07. 13:29 2 komment

  A SolidAlliance által forgalmazott hordozható USB-sGhostRadar ($184) szokatlan mágneses hullámokhatására intenzíven csipog és villog. Érzékeli a test által kibocsátott hőt és izzadságot is. X-akta nézéshez tökéletes kellék. Két méretben érkezik: 128Mb és 512Mb.

Who ya' gonna call? SolidAlliance

 

Szerző: -GT-  2010.12.20. 13:28 Szólj hozzá!