minden ami usb

USB-s kávémelegítő

2021/10/18. - írta: Té..Gé..


 

Az USB-s bögremelegítők már egyáltalán nem számítanak újdonságnak, de ez a multifunkciós egység a melegítésen felül USB elosztóként is szolgál. Azt nem tudom mire jó, mivel a mai gépeket alapból min. 4 USB porttal szállítják, de.. megvan! Mindegyikhez további 3 USB-s bögremelegítőt csatlakoztathatsz és megnyithatod Magyarország első USB-s kakaó melegen tartó hálózatát. Egy jó darabig garantált a monopolhelyzet a piacon.

Szólj hozzá!

EasyBloom - az USB házikertész

2021/09/09. - írta: Té..Gé..

A Barbie-baba, a szobanövény, az aranyhal, a kutya, a gyerek felelősségi piramis viszonylag alsó fokán helyezkednek el a növények, de mint élőlények igenis odafigyelést, törődést igényelnek. Ha beszélgetni nem is feltétlenül kell velük, némi fényt és heti egyszeri öntözést azért mindenképpen megérdemelnek. Persze hiába fejlődött ki a felelősségtudat, ha nem vagyunk éppen született kertészek és fogalmunk sincs, hogy a kiszáradás vagy a túlöntözés miatt pusztult-e ki a család kedvenc kókuszpálmája.

 

Szerencsére most már a szobanövények gondozásában is segítségünkre siet a technika. Az Easy Bloom a napfény, páratartalom stb. alapján az 5000-es szobanövény adatbázisából megmondja, hogy milyen növény lenne tökéletes választás az íróasztalra vagy a fürdőbe, sőt már meglévő növényeinkkel kapcsolatban is szívesen ad tanácsokat.

Hogyan működik? Szúrjuk a műanyag USB virágot egy cserép földbe a jövendőbeli növény helyére, vagy a meglévő mellé. Egy 24 órás adatgyűjtési periódus után dugjuk a virágot laptopunk USB portjába. Az Easy Bloom website-jára csatlakozva hamarosan megtudjuk, hogy melyik lenne a tökéletes túlélőnövény az adott pozícióba, vagy szakértő tanácsot kapunk, hogyan tudnánk kizöldíteni a megsárgult, hullásnak indult leveleket. Árcetli: 11 990,- Ft

Szólj hozzá!

LED USB ventilátor óra

2021/09/02. - írta: Té..Gé..

Csatlakoztasd bármilyen USB porthoz és máris magadra irányíthatod hűs levegőjét. Kellemes fuvallat pont amikor és ahova jól esik! Ráadásul amint a ventilátor apró pengéi mozogni kezdenek, az ráerősített intelligens piros és zöld lámpácskák azonnal kirajzolják eléd egy óra képét, ami tényleg a pontos időt mutatja. A pengék puha műanyagból készültek, megvágni nem tudnak. De azért az orrodat ne ezzel akard megvakarni. Igazán hasznos kis asztali kütyü, főleg mikor izzasztó a helyzet és mondjuk határidős munkát kell befejezni.

Korszerűsítés Figyelmes visszavonni usb ventilátor led világítással -  jillesko.com

Szólj hozzá!

USBee

2021/08/10. - írta: Té..Gé..

Hányszor sikerült eddig a számítógép oldalából kiálló USB drive-ba véletlenül belerúgva azt eltörni, vagy a PC USB csatlakozóját örökre használhatatlanná tenni? Ha már fordult elő hasonló baleset, akkor érdekes lehet az USBee, azaz a méhecske dizájnos, formatervezett pendrive, melynek flexibilis nyaka állja a sarat, így a nem kívánt mozdulatok esetén a pendrive maga és a PC USB csatlakozója sem sérül meg.

A belsőségeket könnyű, de erős alumínium tok védi, melyet kívülről rugalmas szilikon réteg borít.

Az USB csatlakozó és a flexibilis nyak után következik a méhkirálynő potrohára emlékeztető végződés, ahol a fekete-sárga csíkos mintázat nem csupán külcsín: túlhevülés elleni hűtőbordaként, szellőzőként is funkcionál. 

A szerb Damjan Stankovic által tervezett USBee formaterve első helyezést ért el a DizajnZona által meghirdetett USB versenyen.

Szólj hozzá!

Illóolaj párologtató kaktusz

2021/07/12. - írta: Té..Gé..


 

Kemény nap az irodában? Megint emelkedett a stresszfaktor? A lazításhoz kapjuk elő és pattintsuk a legközelebbi USB portra az illóolaj párologtató kaktuszunkat . Kezdésnek eukaliptusz, majd szantálfa, levezetésnek pedig akár némi borsmenta. Ha az irodában már kiteljesedett a szaunahangulat és a körülöttünk ülő kollégákat kellően megbüntettük a rájuk küldött illatfelhőkkel, akkor kiegészítésként jöhet a fényterápia, mert ez olyat is tud...  (6 400,- Ft)

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása