minden ami usb

USB ágyú

2019/02/26. - írta: Té..Gé..


 

A munkatársak céltudatos bosszantása, az irodai harc nem ismer szabályokat és határokat: nyálas papírgalacsin dobálás, fúvócsövezés, fingópárna, kávéval véletlenül leöntés, monitor kihúzás, székcsavar kilazítás, aktákból barikádépítős hidegháború. Mind, mind szánalmas próbálkozásoknak tűnnek a nehéztüzérségi USB ágyú mellett. A félelmetes mintázatú mozsárágyú öblös csöve a kurzorbillentyűk segítségével gépelést imitálva, titokban irányítható a közelben ülő túlbuzgó kolléga tarkójára, majd a SPACE-re csapva következik a büntetés. Hatótávolsága 3-4 m. Ára: 7 800 Ft

Szólj hozzá!

USB kávémelegítő elosztóval

2019/02/20. - írta: Té..Gé..


 

Az USB-s bögremelegítők már egyáltalán nem számítanak újdonságnak, de ez a multifunkciós egység a melegítésen felül USB elosztóként is szolgál. Azt nem tudom mire jó, mivel a mai gépeket alapból min. 4 USB porttal szállítják, de.. megvan! Mindegyikhez további 3 USB-s bögremelegítőt csatlakoztathatsz és megnyithatod Magyarország első USB-s kakaó melegen tartó hálózatát. Egy jó darabig garantált a monopolhelyzet a piacon.

Szólj hozzá!

USB láncfűrész

2019/02/14. - írta: Té..Gé..


Igaz messze van még a Karácsony, de már most előrendelhető az i.Saw, azaz az USB láncfűrész. Az ötlet nem új, hiszen 3-4 évvel ezelőtt már kiadtak egy hasonló kontrollert, így elsőre azt gondolhatnánk, hogy annak egy továbbfejlesztett változata. Azonban itt nem egy játékvezérlőről van szó, hanem egy teljes funkcionalitású láncfűrészről, melynek segítségével az elborult agyú titkárnők vígan aprítják a megunt irodai bútorokat és dísznövényeket a tovább utáni videó véres akciójeleneteiben.

Az alig billentyűzet méretű (38 cm hosszú) és 3,7 kilós szerkezet könnyű, biztonságos és a valódinál valamivel halkabb működést ígér, ami egy panel 8 emeletén nem is hátrány, mert aztán a szomszéd Kovácsék rögtön hívják a családvédelmiseket.

A jól kidolgozott kézzel fogható és videóval is hitelessé tett prototípus, az ár, a megjelenési dátum és az előrendelési lehetőség, mind azt sejtetik, hogy itt egy valódi termékről van szó, de mi ismét csak egy mediahacket vagy egy teljesen más termék, szolgáltatás jól előkészített viral kampányát sejtjük a színfalak mögött. Hiszen nehéz elképzelni, hogy a szobában ezzel írtanánk a yucca pálmákat, meg a fikuszokat, de még lehetetlenebb a kép, ha az USB energiaforrás biztosítása végett mondjuk egy MacBook Prora kötve megyünk ki az erdőbe tüzifát szerezni. 

Címkék: usb láncfűrész
Szólj hozzá!

USB-s csirkés illatosítós hamutartó

2019/02/08. - írta: Té..Gé..


 

Cigizni akarsz a gép előtt, de mégis friss levegőre vágysz? Itt a bagós rendszergazdák álma az USB hamutartó + légfrissítő 2 az 1-ben szuperkütyü. A tojás alakú hamutartót egy USB kábelen tudod csatlakoztatni, a kiscsirke pedig felszippantja az extra füstöt. A csirke levegőfilterrel is rendelkezik, amibe illatosító helyezhető. Állítólag letölthető hozzá egy kis program, ami monitorozza és statisztikákat készít a dohányzási szokásaidról és kb. 1 hét adatait alapul véve megjósolja, hogy mikor fogsz tüdőrákban meghalni.

Szólj hozzá!